Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Sivas’ta

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, 4’lü finaller için Sivas’a gitti. Teknik Sorumlu Erhan Doğan, şampiyonluk kupasını Elazığ’a getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Sivas’ta

Turkcell Sağırlar Süper Lig B Grubu’nu lider olarak tamamlayan ve final grubunda mücadele etmeye hak kazanan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, 4’lü finaller için Sivas’a gitti.

4 takım arasında oynanacak olan müsabakalara A Grubu’ndan İzmir ekipleri Torbalı İE. ve Bornova İE., B Grubu’ndan ise Elazığ Belediyesi ile İstanbul Avcılar Sessizler katılacak.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz çapraz eşleşme sonucunda Torbalı İşitme Engelliler’le karşı karşıya gelecek. 26 Nisan Cuma günü saat 16.30’da başlayacak olan maça Cumhuriyet Üniversitesi Çim Sahası ev sahipliği yapacak.

Yarı finallerin tamamlanmasının ardından final maçı 28 Nisan Pazar günü oynanacak. Final maçı oynamaya hak kazanan 2 ekip gelecek yıl ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazanacak.

4’lü finaller öncesi değerlendirmelerde bulunan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı teknik sorumlusu Erhan Doğan, “Tüm hazırlıklarımızı şampiyonluk üzerine kurduk. Kadromuzda 19 futbolcumuz var. Herhangi bir eksiğimiz ve sakatımız yok. İnşallah şampiyonluk kupasını Elazığ’a getirmenin hedefinde olacağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137