Elazığ Belediyesi Voleybol: 3 - Van Büyükşehir Belediye Gençlikspor:2  

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 8. Grup 17. haftasında Elazığ Belediyesi Voleybol, evinde karşılaştığı Van Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u 3-2 mağlup etti.

Elazığ Belediyesi Voleybol: 3 - Van Büyükşehir Belediye Gençlikspor:2  

  Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 8. Grup 17. haftasında Elazığ Belediyesi Voleybol, evinde karşılaştığı Van Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u 3-2 yenerek  şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanan maça iyi başlayan Van temsilcisi, ilk seti 25-22 aldı.

İkinci sette toparlanan Elazığ Belediyesi seti 25-21 aldı. Üçüncü sette Van Büyükşehir Belediye Gençlikspor 25-21’lik skorla gülerken, dördüncü seti Elazığ ekibi 25-17 aldı ve skor 2-2’ye geldi. Tie-break setinde hata yapmayan Elazığ Belediyesi Voleybol, seti 15-6 ve maçı 3-2 kazandı.  

Puanını 43’e yükselten Elazığ ekibi, son hafta maçında Hakkari Mehmet Akif Ersoy MTAL karşısında 1 puan aldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, “Hedefimiz; ligin son maçında Hakkari Mehmet Akif Ersoy MTAL takımını da mağlup ederek grubu lider olarak namağlup bitirmektir” dedi.

BİLGİNOĞLU: ELAZIĞ BELEDİYESİ OLARAK SPORA VE SPORCUYA HER YÖNÜYLE ÖNEMLİ KATKILAR SUNMAKTAYIZ

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, ‘Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ Belediyesi olarak sporun her alanında gençliğimizin ve sporcularımızın yanında olunması ve her türlü maddi manevi desteği sağlanacağı  talimatları sonrası sezon içerisinde bünyemize kattığımız Voleybol takımımız, sahasında oynadığı karşılaşmada ligin güçlü takımlarından Van Büyükşehir Belediye Gençlikspor’u üstün bir oyunla mağlup ederek play-off gruplarına katılmaya hak kazanmıştır. Hedefimiz; ligin son maçında Hakkari Mehmet Akif Ersoy MTAL takımını da mağlup ederek grubu lider olarak namağlup bitirmektir. Bu başarının elde edilmesinde antrenör ve sporcularımız başta olmak üzere emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Sezon içerisinde sergilediğimiz bu iyi oyunu play-off gruplarına da taşıyarak başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Sporcu bir kimliğe sahip olan Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları öncülüğünde gençliğimize ve sporcularımıza, Elazığ Belediyesi olarak spora ve sporcuya her yönüyle önemli katkılar sunmaktayız. Bu doğrultuda şehrimizde başarılı sporcuların yetişmesi en büyük temennimizdir.’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2021, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137