TFF  3. Ligde de sezon başlarken, temsilcimiz Elazığ Belediyespor ilk karşılaşmasında Ağrı 1970 spor’u konuk edecek.

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Elazığ Belediyespor futbol kulübü, Pazar günü gençlik merkezi sentetik sahasında konuk edeceği rakibini mağlup ederek lige galibiyetle başlamak istiyor.

İl spor güvenlik kurulunun aldığı karar doğrultusunda seyircisiz oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Batuhan Bayar yönetecek.

Öte yandan Elazığ belediyespor teknik direktörü Alaattin Tutaş, lig öncesinde yaptığı değerlendirmede, önemli takviyeler yaptıklarını belirterek, bu sezon farklı bir Elazığ belediyespor izlettireceklerini söyledi.

“3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Tutaş yaptığı değerlendirmede; “İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı seyircisiz oynama kararı her ne kadar bizleri üzse de futbolcularımızın sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğinden şüphem yok. Ağrı 1970 Spor’da iyi bir ekip ama biz büyük hedefleri olan bir takımız. Mutlak 3 puan için sahaya çıkacağız ve kazanacağımıza inancım tam” şeklinde konuştu.

“BİZ BU MARATONDA 12. ADAMIMIZI HER ZAMAN YANIMIZDA GÖRMEK İSTERİZ BUNDAN SONRAKİ MAÇLAR İÇİN”

Takımdaki havanın pozitif olduğuna da değinen tecrübeli çalıştırıcı, “Hazırlıklarımızı mutlak 3 puan üzerine yaptık biz. Ligin ilk maçları sürprizlere açıktır ama biz o sürprize izin vermeyeceğiz Allah’ın izniyle. Her biri birbirinden değerli futbolcularım var. Hepsi de elinden geleni yapacaktır. Maç gönül isterdi ki seyircili olsun ama nasipte yokmuş. Lig uzun bir maraton. Biz bu maratonda 12. adamımızı her zaman yanımızda görmek isteriz bundan sonraki maçlar için. Biz tüm planlamamızı şampiyonluk üzerine kurduk ve taraftarlarımızın vereceği destekle işimiz daha da kolaylaşacaktır. Allah sakatlıksız, kazasız, belasız ve başarılarla dolu bir sezonu geçirmemizi nasip etsin inşallah” diye konuştu.