Elazığ’daki deprem nedeniyle Elazığspor’un ligden çekilmesinin ardından ilimizi profesyonel futbol liglerinde temsil eden tek takım olan Elazığ Belediyespor, ligin 27. Haftasında deplasmanda Adana temsilcisi Kozanspor’la karşılaşacak.

Çarşamba günü oynadığı erteleme maçında konuk ettiği Payasspor’a 2-0 yenilmesine rağmen, rakibinin erteleme maçında oynamaması gereken oyuncuyu oynatmasından dolayı bu maçtan hükmen 3-0 galip ayrılacak olan temsilcimiz, Adana deplasmanına sahaya puan almak için çıkacak.

Temsilcimizde bu maç öncesi Metehan Andaç Özlü’nün kart cezası, Gökhan Aydaş ile Ahmet Gökbayrak’ın da sakatlıkları söz konusu. Furkan Yiğit ise sarı kart cezasını tamamladı ve teknik direktör Alaattin Tutaş’ın şans vermesi halinde Kozanspor FK karşısında sahada olacak.

8 Mart Pazar günü Kozan İsmet Atlı stadında saat 14:30’da oynanacak olan müsabakayı Şanlıurfa bölgesi klasman hakemlerinden Ömer Faruk Gültekin yönetecek.

Gültekin’in yardımcılıklarını Van Bölgesi’nden Çağlar Demirkıran ile yine Şanlıurfa Bölgesi’nden Mehmet Şengül yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Batman Bölgesel Lig Hakemi Nurullah Kırbaş görev üstlenecek.