Teknik Sorumlu Ümit Dohman ve ekibiyle yolların ayrılmasının ardından yola Teknik Direktör Alaattin Tutaş ile devam eden Elazığ Belediyespor’da Teknik heyete yenide atama daha yapıldı.

Kaleci Antrenörü eksikliği nedeniyle arayış içerisine giren ve bu doğrultuda alternatif isimlere yönelen Elazığ Belediyespor, tercihini Serhat Öncü’den yana kullandı.

1975 İstanbul doğumlu olan genç teknik adamı ilimize getiren Elazığ Belediyespor, Serhat Öncü ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kariyerine Orhangazi Belediyespor’da başlayan ve daha sonra ise sırasıyla; Belediye Bingölspor, Tarsus İdman Yurdu, 1922 Konyaspor, Karacabey Belediyespor ve Yeşil Bursa takımlarında Kaleci Antrenörü olarak görev yapan Serhat Öncü’nün Elazığ Belediyespor ile birlikte antrenmanlara başladığı öğrenildi.

Teknik Direktör Alaattin Tutaş’ın ekibinde Gökhan Adem ve Samet Ersöz gibi isimler bulunurken, Kaleci Antrenörü Serhat Öncü’ye ilaveten devre arasında ekibe 1 yardımcı antrenör takviyesi daha yapılması bekleniyor.