Elazığ Belediyespor’da teknik direktör kim olacak?

Ümit Dohman’ın görevinden alınmasının ardından hoca arayışlarına giren Elazığ Belediyespor’da en güçlü isim; Turgutluspor Eski Teknik Direktörü Ahmet Duman… Yapılan görüşmeler neticesinde düşünmek için zaman isteyen Duman’ın, kabul etmesi halinde çarşamba günü ilimize geleceği belirtiliyor.

Elazığ Belediyespor’da teknik direktör kim olacak?

Alaattin Tutaş’ın ardından teknik sorumluluğa getirilen Ümit Dohman’dan da istediği neticeleri alamayan 3. Lig temsilcimiz Elazığ Belediyespor, genç teknik adamla da yollarını ayırmıştı.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilerleyen süreçte aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle ligin dibine demir atan ve bu kez ligde kalmak için mücadele vermek zorunda kalan mavi lacivertli ekibimiz, yeni teknik direktör için arayışlarını sürdürüyor.

Kulüp başkanı Ahmet Toprak’ın bazı isimlerle görüşmeler yaptığı bu görüşmeler neticesinde Armağan Turhan ve Ahmet Duman isimlerinin öne çıktığı öğrenilirken, ağırlıklı ismin; Ahmet Duman olduğu belirtiliyor.

Daha önce Çanakkale Dardanelspor’da uzun yıllar teknik direktörlük yapan Ahmet Duman, Kastamanospor, Diyarbekirsor ve son olarak da Turgutluspor’da görev yapmıştı.

Pro lisans sahibi Ahmet Duman’la yapılan görüşmeler neticesinde prensipte anlaşma sağlandığı ancak Duman’ın düşünmek için biraz zaman istediği öğrenildi.

Teknik direktör Ahmet Duman’ın görevi kabul etmesi halinde Çarşamba günü ilimize gelerek göreve başlayacağı, ancak olumsuz bir durum halinde ise ibrenin bu kez Armağan Turhan’a çevrileceği öğrenildi.

Teknik direktör Armağan Turhan’ın da Elazığ Belediyespor dışında bazı takımlarla da görüşmesi nedeniyle bu anlaşmanın zor gözüktüğü ifade ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2019, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137