Elazığ Belediyespor’dan Sitem Dolu Açıklama…

Elazığ Belediyespor Kulübü, Turgutluspor mağlubiyetinin ardından sosyal medyada kulüp aleyhine yapılan paylaşımlardan dolayı “Çirkin paylaşımları kınıyoruz” başlığıyla tepkilerini dile getiren bir mesaj yayınladı.

Elazığ Belediyespor’dan Sitem Dolu Açıklama…

3.Lig Temsilcimiz Elazığ Belediyespor’un deplasmanda Turgutluspor’a yenildiği TFF 3. Lig 2. Grup 23. Hafta maçının ardından sosyal medyada Elazığ Belediyespor’un aleyhine yapılan paylaşımların ardından Kırmızı – Lacivertli Camia, “Çirkin paylaşımları kınıyoruz” başlığıyla tepkisini dile getirdi.

Elazığ Belediyespor Kulübü’nün sitem dolu açıklaması şöyle;

“Özde değil sözde Elazığspor taraftarları sosyal medya üzerinden kurdukları sayfalarla Elazığ Belediyespor'umuzun Turgutluspor’a 1-0 yenilmesi sonrası çok çirkin, alaycı ve her bir Elazığlının kanına dokunacak paylaşımlarda bulundu.

Paylaşımlarda Elazığ Belediyespor'un yenilgisi eleştirilirken takımın adının EB olarak belirtilmesi, ligde kalma konusunda ironi yapılarak dalga geçilmesi, geçtiğimiz günlerde aynı ifadeleri kullanan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ü akıllara getirdi.

Depremi fırsat bilerek zaten ligden çekilen, bunu yaparken de Belediyespor'un da ligden çekilmesi gibi anlamsız bir konuyla gündeme gelen Selçuk Öztürk’ün bu cümlelerinin sözde Elazığspor taraftarlarının sosyal medya hesabında da aynen yer alması da gösteriyor ki bu takım gerçekten şahsi hırsların ve vurgunların aracı haline getirilmiş.

Paylaşımların ardından gerçek Elazığlılar'ın güzel ve destekleyici yorumları için de teşekkürü borç biliriz...”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 4 yıl Önce

İşte bu depremi fırsata çeviren selçuk öztürkün yaptığı terbiyesizlik.ahmet toprak tam yol ileri...

SIRADAKİ HABER

banner137