Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki 53 ilden 103 huzurevinde kalan yaşlılara yönelik düzenlenen Huzur Bocce Ligi 18. Grup' ta liderliğini elinde bulunduran ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Gazi Huzurevi Bocce Takımı moral yemeğinde bir araya geldiler

Elazığ Öğretmenevinde gerçekleşen yemeğe Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Suat Kenç, Engelli ve Yaşlı Hizmetlerinden sorumlu İl Müdür Yardımcısı Selahattin Bozkurt , Gazi huzurevi Müdürü Ziyaddin Karakaya, Kanal E - Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, TSYD İl Temsilcisi ve Kanal E ve Kanal Fırat Spor Koordinatörü Çoşkun Kamaç, ses sanatçısı Tekin Bulut ve Bocce takımında bulunan huzurevi sakinleri ile görevli personel katıldı.

ELAZIĞ’I TEMSİL EDECEK

Gazi Huzurevi Bocce takımı Kasım ayında Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün himayelerinde Antalya’da düzenlenecek olan Huzurevleri arası Huzur Bocce Ligi Türkiye Final karşılaşmalarında ilimizi temsil edecek.

Gazi huzurevi yönetiminin yoğun destek verdiği Bocce takımı, final maçları öncesi hazırlıklarını sürdürürken; Elâzığ Öğretmenevinde oyunculara moral motivasyon yemeği gerçekleştirildi.

Gazi Huzurevi Bocce takımı kaptanı Aziz Taylan, öğretmenevi yöneticilerine ve personellerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

KENÇ: ANTALYA’DAKİ FİNAL MAÇLARINDA DA BAŞARILI OLACAKTIR

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Suat Kenç “Misafirperverliklerinden dolayı Öğretmenevimizin kıymetli yöneticilerine şükranlarımızı sunarım. Gazi Huzurevi Bocce takımımız Elazığ’ımızda gururumuzdur. Pek çok başarıya imza atan ekibimiz Antalya’daki final maçlarında da başarılı olacaktır. İnşallah Şampiyonluk kupasını ilimize getiririz " ifadelerini kullandı.