Adana Basketbol’u 9 sayı farkla mağlup eden İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı sevincini ilimiz Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve ilimiz Milletvekili Gürsel Erol’la birlikte yaşadılar. Başantrenör Olcay Orak ise 2. Yarıda salonda olduklarını hissettiren taraftarlara teşekkür etti.

İl özel idaresi kadın basketbol takımının evinde ağırladığı Adana basketbol’u 9 sayı farkla geçmesi, büyük sevinçle karşılanırken, karşılaşma sonundaki mutluluk görülmeye değerdi.

Sevinçlerini İlimiz Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve İlimiz Milletvekili Gürsel Erol’la birlikte taraftarıyla paylaşan potanın perileri, son derece mutluydular: Taraftarlar ise vali Kaldırım ve milletvekili Erol’dan önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak maç için “Hatay’a otobüs” tezahüratı yaparak araç istediler.

İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Başantrenör Olcay Orak Maç sonu açıklama yaparak “Öncelikle bizi desteklemeye gelen tüm basketbol severlere, özelikle maçın ikinci yarısında burada olduklarını çok güzel belirttiler biz çok kötü bir hafta geçirdik açıkçası Kia sakat bütün bir hafta Ricuana gripti Kübra’nın Milli Takımdan geldikten sonra dirseğinde çok ciddi bir sıkıntı oldu Nihanın dizinde çok ciddi bir sıkıntı var, çokta iyi bir süreç geçirmediğimiz bir haftayı ne kadar çok fazla sayı yesekte istediğimiz bu değildi ama kazanmakta çok önemliydi bizim için çok değerli bir galibiyet 6 maçta 4 galibiyet yaptık Türkiye kupası için önemli avantaj kaydettik önümüzdeki hafta Pazar günü Hatayla oynayacağız fakat bu şekilde müdafa yaparsak Hatay maçını kazanma ihtimalimiz neredeyse yok gibi bir şey.  Deplasmanda oynayacağız bu maça çalışacağız bu hafta gerekeni yapacağız tekrardan Elazığlılara çok teşekkür ediyorum bizi desteklemeye geldikleri için” dedi.