Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 15. Haftası’nda temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare, Nesibe Aydın’ı ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Elazığ ekibinde yaşanan korona virüs vakalarından dolayı Hatayspor maçı ertelenen Elazığ İÖİ. 15. hafta maçıyla yeniden parkeye dönecek. 23 Ocak Pazar günü saat 14.00’te başlayacak olan maça İl Özel İdare Spor Kompleksi ev sahipliği yapacak.

Son çalışmasını cumartesi günü saat 13.30'da İl Özel İdaresi Çimentaş Spor Salonunda Başantrenör Mehmet Özkan ve yardımcılarının kontrolünde yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz, antrenmanın ardından kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Elazığ özel idare spor kulübü, Elazığ Özel İdarespor-Nesibe Aydın karşılaşmasını ücretsiz izlenebileceğini açıkladı.

Ligde bir türlü istedikleri neticelere alamadıklarını ve bunun sonunda ligde son sırada bulunduklarını belirten İl Özel İdare Başkan vekili Ali Şiş, “Sezona başlarken hedefimizi bu yıl ligde kalmak olduğunu belirtmiştik. Sezona başlarken ve sezon içinde bazı sıkıntılar yaşadık. Bugün geldiğimiz noktada bu sıkıntıları aşmış bulunuyoruz. Önümüzdeki süreç içinde bazı transferler de yaparak kadromuzu güçlendireceğiz.

Ligin 15. Haftasında evimizde Nesibe Aydın’ı konuk edeceğiz. Bu maçımızı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Zorlu bir müsabaka olacak. Taraftarlarımızı bu maçta takımımızın yanında görmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.