Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, TFF 3. Lig 2. Grubun 6. Haftası’nda Cumartesi günü Bayrampaşaspor’u konuk edecek.

Geçen hafta deplasmanda Iğdır FK ile berabere kalarak puanları paylaşan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz, Bayrampaşa karşısında mutlak 3 puan almayı hedefliyor.

Maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaptığı ter idmanıyla tamamlayarak kampa giren temsilcimizde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

9 Ekim cumartesi günü saat 14.30’da Doğukent Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Amasya Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Bilal Köseoğlu yönetecek.

Köseoğlu’nun yardımcılıklarını yine Amasya Bölgesi’nden Ömer Karakaya ile Samsun Bölgesi’nden Ahmet Can Akkoyun yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Tokat Bölgesi’nden Serkan Yücel görevlendirildi. Bu maç öncesi Mavi-Beyazlı ekibimiz, 8 puanla 5. sırada yer alırken, Bayrampaşa 6 puanla 11. durumda.

Elazığ Karakoçan futbol kulübünün iç saha maçları için anlaşma yaptığı Kanal 23 ve Kanal Fırat Televizyonları, zorlu müsabakayı saat 14:30’dan itibaren canlı olarak yayınlayacaklar.