Elazığ Karakoçan FK, Gölcükspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Perşembe günü Gölcükspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Elazığ Karakoçan takımı, saat 13.00’de kendi tesislerinde yaptığı taktiksel çalışmayla hazırlıklarına devam etti.

Elazığ Karakoçan FK, Gölcükspor Hazırlıklarını Sürdürdü

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nde Perşembe günü deplasmanda oynanacak olan Gölcükspor Maçı hazırlıkları devam ediyor.

Kümede kalma mücadelesi veren rakibi ile zorlu bir maça çıkacak olan Mavi-Beyazlı ekibimiz, zorlu maçın hazırlıklarını tek çalışma yaparak tamamladı.
Saat 13.00’de Elazığ Belediyespor Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, taktik çalışmasına yer verildi.
Teknik Sorumlu Ender Çınar ve yardımcılarının eşliğinde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Emirhan Çakır ve hafif sakatlığı bulunan Kaleci Duhan Çağlar dışındaki tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.
Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nde Pazartesi günü yapılacak olan çalışmalarla Gölcükspor Maçı hazırlıklarına devam edilecek.

“EN İYİ SONUÇLARI ALARAK LİGİ ARZU ETTİĞİMİZ YERDE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”

Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender Çınar, Gölcükspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek; “ Son haftalarda iyi neticeler alıyoruz. Bu iyi neticelere birini de bu hafta deplasmanda Gölcükspor maçında ilave etmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Gölcükspor maçını da kazanıp kalan maçlarımızda da en iyi sonuçları alarak ligi arzu ettiğimiz yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137