Elazığ Karakoçan FK Isparta 32 Spor Karşılaşmasının Ardından Açıklamalarda Bulundular

Elazığ Karakoçan Takımı Teknik Sorumlusu Önder Çınar, oyunun genelinde maça hakim olan tarafın kendi takımı olduğunu belirtirken, maçı kazanmayı çok istediklerini ancak beraberlikle tamamladıklarını söyledi. Elazığ Karakoçan Takımı oyuncusu Kaan Güdü ise kaçan pozisyonları şanssızlık olarak değerlendirirken, önümüzdeki haftalarda yukarıları zorlayacaklarını söyledi.

Elazığ Karakoçan FK Isparta 32 Spor Karşılaşmasının Ardından Açıklamalarda Bulundular

Isparta 32 Spor karşısında beraberliği son saniye golüyle yakalayan 3. Lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı teknik sorumlusu Önder Çınar, maçın genelinde oyuna hakim olan tarafın kendi takımı olduğunu belirtirken, maçı kazanmayı çok istediklerini ancak beraberlikle tamamladıklarını söyledi. Teknik sorumlu Çınar, mağlubiyetlere isyan ettiklerini de belirterek, artık takımda özgüven var diye konuştu.

ÇINAR: YİNE ÇIKIŞA BAŞLADIK

Önder Çınar, “Rakibimiz Isparta 32 Spor dört haftadır, dört maçtır galip gelen bir takımdı. Zor bir maç olacağınız biliyorduk. Ancak bizde içeride Osmaniye maçında iyi oynamıştık, dışarıda bir galibiyet ve bu maçı da çok istedik açıkçası. Çünkü bu maçla beraber daha öz güvenimiz gelecekti, daha da takım da bazı şeyler daha fazlasıyla oturacaktı. Bugün özellikle bu maçı kazanmayı çok istedik. Özellikle onların savunmanın arkasında etkili oyuncuları vardı. Savunmanın arkasına uzun oynuyorlardı. O yüzden biz önde de bastık. Zaman zaman çok iyi yaptık. Ama oyunun genel kontrolü bizdeydi. İlk yarı özellikle bir pozisyonda geldiler. Yine bireysel hata. Yani oyuncumuz kısa düşürdü stoperimiz. Oradan gelen bir gol oldu. Ama olsun şu an şunu gördük; bu takım üç hafta mağlup oldu ancak bu sefer düştüğü yerden kalkmasını bildiler bu yiğit futbolcularım. Onu belirteyim. Haklarını teslim edeyim. Aynı şekilde yönetim, teknik heyette bu durumu çok iyi analiz edip, çok iyi uygulamalarla beraber yine çıkışa başladık. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Hiç vazgeçmiyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇINAR: BİR ÖZGÜVEN VAR ARTIK TAKIMDA

Çınar, “Biz mağlubiyete isyan ediyoruz. Mağlubiyet istemiyoruz. Hocası, teknik heyeti, yönetimi, futbolcusu o açıdan da son dakikada da olsa golü bulup yakalamamız önemliydi. Zaten biz 75. Dakikadan sonra bayağı öndeki oyuncuları öne aldık. Kalecimiz son dakikalarda gönderdik. Çünkü bizim yenilgiye tahammülümüz yok. İnşallah daha da eksiklerimiz var. Onları da daha iyi yerlere getirip daha iyi maçlar çıkaracağız. Ama bir özgüven var artık takımda. Özellikle ilk yarı bir pozisyonda 6 paslı pozisyon gol olmuş olsaydı oyun çok farklı olurdu. Çünkü rakibi de iyi analiz etmiştik. Oynatmadık da. Yoksa rakip hakikatten güçlü bir rakip. Dört haftadan beri galip. Şehir takımı artı dört haftadır galip. O havayla geldiler, o öz güvenle geldiler ama iyi karşılık verdik. Ben şunu belirteyim; futbolcularımı tebrik ediyorum, kutluyorum. Düştüğü yerden kalkmasını bildiler bu yiğitler. Bunlar gakkolar. Ben onu belirteyim. O ruh bunlarda var. İnşallah devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇINAR: HER ŞEY KONTROLÜMÜZ ALTINDA

Takımda kaleci Ömer Kavurkacı’nın Covid 19 testinin pozitif çıktığını ve tedavisine başlandığını da belirten teknik sorumlu Çınar, “Bir oyuncu da pozitif vaka var. Başka oyuncularımızda yok. Özellikle 3 günlük dinlenmeden sonra ilk geldiği gün test yaptık. Onda çıktı. Çünkü halsizliği vardı. Orada test yaptık. Yeniden pozitif çıktı. Yeniden yaptırdık o da pozitif çıktı. Çok fazla antrenmanlara çıkmadan o 3 günlük süreçte kaptığını düşünüyoruz. O yüzden takım içerisinde şu an yaptığımız testlerde herhangi bir sorun yok. Ama bu herkesin, bütün kulüplerin canını acıtıyor. Bizim de acıtacak. Bizim de hazırlıklı olmamız lazım. İnşallah bundan sonra rabbim bu konuda yardımcı olur. Çünkü derin bir kadromuz yok. Bu şekilde de pozitif çıkarsa çok daha zor durumlar yaşarız. O yüzden biz önlemlerimizi alıyoruz. Onu söyleyelim. Tembihlerimizi alıyoruz. İzin verdiğimiz zaman da mutlaka diyoruz ki mutlaka evde dinlenin dışarıya çok fazla çıkmayın. Bunlara dikkat ediyoruz. Zaten tesise geldiklerinde hiçbir sorun yok. Tesisi çok korunaklı hale getirmişiz. Dışarıdan zaten çok fazla misafir kabul etmiyoruz. Veya gelen giden olmuyor. O yüzden her şey kontrolümüz altında. Şu ana kadar bir problem yok” dedi.

Elazığ Karakoçan takımı oyuncusu Kaan Güdü ise maç sonu yaptığı değerlendirmede, ilk yarıda kaçan goller için şanssızlık ifadesini kullandı.

GÜDÜ: İNŞALLAH GALİBİYETLERLE YUKARILARI ZORLAYACAĞIZ

Kaan Güdü, “Maçın başında özellikle çok net pozisyonlar bulduk. Onları elde etseydik galip taraf biz olurduk. Kolay, basit bir gol yedik ama rakibimizle oynuyorduk. Ama sonuna kadar kaybetmemek önemli. Önümüzdeki haftalarda inşallah galibiyetlerle yukarıları zorlayacağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alper
Alper - 3 yıl Önce

Hoca kendisini takımda tutmak için adeta çırpınıyor,nafile çaba.Kusura bakma ama senin sıkletin bu takıma hocalık yapacak ağırlıkta değil,kovulmadan ayrıl.Yoksa takım düşecek,ey Yönetim!Elazigspor kesin düştü,Bari E.Karakoçansporumuz kalsın.İş işten gecmeden tedbirinizi alın.

Onder Hoca Istifa
Onder Hoca Istifa - 3 yıl Önce

Hocam yetersiz kaliyorsun. Maci izledik ne yaptigi belli olmayan bir takim var. Rakip 10 kisi kalmis az kalsin golde yiyecektik. Attigimiz gol tamamen karambol. Takimin kadrosu kaliteli yukarilara gitmek istiyorsak artik kan degisikligi sart. Emegine salik hocam ama takimin basina daha tecrubeli bir hoca gelmeli.

SIRADAKİ HABER

banner137