Elazığ Karakoçan FK, İstanbul Yolcusu

Çarşamba günü deplasmanda İstanbul temsilcisi Şile Yıldızspor’la karşılaşacak olan 3. lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı, Elazığ’daki çalışmalarını tamamladı. Mavi-beyazlı ekip, Salı günü tarifeli uçakla İstanbul’a gidecek. Zorlu maçın konaklama giderlerini iş insanı isa süren karşılayacak.

Elazığ Karakoçan FK, İstanbul Yolcusu

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta 24. Hafta mücadelesinde 3 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de deplasmanda Şile Yıldızspor ile zorlu bir maça çıkacak olan Mavi-Beyazlı ekibimiz, bu doğrultuda günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Elazığ Belediyespor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Mavi-Beyazlılar şut ve kanat varyasyonları üzerinde durdular.

Teknik Sorumlu Ender Çınar ve yardımcılarının eşliğinde yapılan antrenmanda sakatlıkları bulunan Burak Özbakır ile Semih Ekmen dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Yaptığı tek çalışmayla Şile Yıldızspor Maçı hazırlıklarının Elazığ Etabını tamamlayan Elazığ Karakoçan FK, Salı günü sabah İstanbul'a hareket edecek. Zorlu maçın son çalışmasını İstanbul'da yapacak olan Mavi-Beyazlılar konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye koyulacak.

Öte yandan Elazığ Karakoçan takımının Şile Yıldızspor’la oynayacağı müsabakanın deplasman konaklama giderlerini Karakoçan Döviz sahibi İsa Süren karşılayacak.

Elazığ Karakoçan kulübü de yayınladığı mesajda İstanbul konaklama giderlerini üstlenen iş insanı İsa Süren’e teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137