Harput Dibek Elazığ Karakoçan takımı, TFF 3. Lig 2. Grubun 21. Haftasında Kızılcabölükspor’la karşılaşacak.

Sezonun ikinci devresine 2-1’lik Hacettepe galibiyetiyle başlayan temsilcimiz, Denizli ekibi karşısında da 3 puan alıp 2. Yarıda bir seri yakalamak istiyor.

Temsilcimizde bu maç öncesi eksik ya da cezalı futbolcu bulunmazken, Cuma günü aktarmalı ve yorucu bir seyahatin ardından Denizli’ye ulaşan kafile, cumartesi günü konakladığı otelin sahasında yaptığı ter idmanıyla hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Yapılan ter idmanında Şeyhmuz Abdulkadir Aksu ile Okan Saymaz, yaşadıkları sakatlık onucunda maç kadrosundan çıkartıldılar.

23 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Kızılcabölük Semt Sahasında oynanacak maçı Manisa Bölgesi C Klasman Hakemi Hüseyin Gökberk Arslan yönetecek.

Hakem Arslan'ın yardımcılıklarını İzmir Bölgesi’nden Fatih Deveci ve Manisa Bölgesi’nden Gökmen Çambel yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Berkay Erdemir görevlendirildi.

Öte yanda Denizli’de Sabah saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı aralıksız şekilde şiddetini arttırarak devam ederken,  karşılaşmanın oynanıp-oynanmayacağı da henüz netlik kazanmadı.

Pazar günü Denizli’deki hava ve saha şartlarına göre Kızılcabölük-Elazığ Karakoçan FK karşılaşması için maç sabahında karar verilecek.

Bu mücadele öncesi HD Elazığ Karakoçan FK 24 puanla 10. sırada yer alırken, Kızılcabölükspor ise 18 puanla 14. Basamakta yer alıyor.