Yaptığı flaş transferlerle bu sezon iddialı bir takım oluşturan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı, TFF 3. Lig 2. Grup’un ilk haftasında Hacettepe ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı 3. Ligde hedefini ligde kalmak olarak belirleyen ve ligi 10 sırada tamamlayan Mavi Beyazlı temsilcimiz bu yıl grubunda zirve mücadelesi verecek takımlar arasında yer almak için mücadele verecek.

Yeni sezona yaptığı flaş transferlerle giriş yapacak olan ve hedefini play-off olarak belirleyen mavi-beyazlı ekibimizde hedef sezona güzel bir başlangıç yapmak.

Zorlu maç için Ankara’ya geçen ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan Elazığ Karakoçan’da eksik futbolcu bulunmuyor.

4 Eylül cumartesi günü saat 16.00’da Yenimahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynanacak olan Hacettepe – HD Elazığ Karakoçan FK maçını Şanlıurfa bölgesi klasman hakemlerinden Yusuf Adnan Kendirciler yönetecek.

Kendircilerin yardımcılıklarını Abdulkadir Yılmazoğlu ile Şükrü Çavcı yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak İbrahim Halil Beden görevlendirildi.