Yalovaspor’la kendi sahasında 1-1 berabere kalarak ligde kalmayı garantileyen Elazığ Karakoçan takımında teknik sorumlu Ender Çınar, maç sonunda yaptığı değerlendirmede, çok gol kaçırdıklarını belirterek, buna rağmen aldıkları 1 puanla ligde kaldıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

ÇINAR: 6 HAFTADIR YENİLMEYEN BİR TAKIMIMIZ VAR

Ender Çınar, “Baktığımız zaman son haftalarda 6 haftadır yenilmeyen bir takım vardı. İyi futbol oynayan bir takım vardı. Ama bugün baktığımız zaman hafta içi de sürekli uyarmama rağmen en zorlu, maçların zorlu olacağını; rakip takım tamamen küme düşmüş, hiçbir iddiası olmayan takımlar gelip burada çok rahat futbol oynayacağını biliyorduk. Hafta içi de ona yönelik çalıştık. Zihinsel, mental anlamda da futbolcu arkadaşlarımı o yönde tenkitte bulundum. Ama ne hikmetse özellikle ilk yarı kötü bir futbol yani koşmayan, mücadele etmeyen, Karakoçan futboluna yakışmayan bir ilk yarı izledik. İkinci yarı devre arasında yaptığımız değişikliklerle biraz daha olsun rakibe üstünlüğümüzü de hissettirdik. Daha sonra golü de bulduk” ifadelerini kullandı.

KOÇGÜNDÜZ: EKSİK KADROYLA GELMİŞTİK

Yalovaspor Teknik Sorumlusu Bayram Koçgündüz ise, “Maçta gördüğünüz gibi biz de zaten eksik bir kadroyla gelmiştik. Sakatlıklardan sonra 9 kişi sahada mücadele ettik. Nedir? Cizre berabere kalmış. Biz burada futbolumuzu oynadık. Bizim Elazığ’ın bir huyu vardır topu sonuna kadar oynarız. Oynadık. Maç berabere bitti. Oradaki maçta berabere bitti. Bizim tek üzüntümüz maçta iki sporcumuz sakatlandı. Biri Karakoçan takımının, biri de bizim futbolcu. Hastaneye kaldırıldı. İnşallah onların sağlığı iyi olursa moralimiz yerine gelir” şeklinde konuştu.