Elazığ Karakoçan’da Hedef; Mutlak Galibiyet

Misli.com 3. ligin 21.haftasında temsilcimiz Elazığ Karakoçan Takımı, İzmir temsilcisi Karşıyaka’yı ağırlıyor. Çarşamba günü oynanacak maçta mutlak galibiyet hesapları yapan temsilcimiz, bu düşünceyle 5 haftalık galibiyet hasretine de son vermek istiyor.

Elazığ Karakoçan’da Hedef; Mutlak Galibiyet

Misli.com 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, 21. Hafta maçında Çarşamba günü Karşıyaka ile 3 puan mücadelesine çıkacak.

Ligde 5 haftadır galibiyete hasret olan temsilcimiz, Karşıyaka karşısında mutlak 3 puan hedefleyerek, galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa giren temsilcimizde eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Takımın son çalışmasını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 2. Başkan Serkan Gündoğdu’yla bir araya geldikten sonra antrenmanı izledi ve futbolculara tatlı ikramında bulundu.

17 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesinden Burak Kaplan yönetecek. Kaplan’ın yardımcılıklarını Önder Çalış ile Fettah Yiğit yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak Ahmet Can görevlendirildi. Bu karşılaşma öncesi temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK 20 puanla 12. sırada bulunurken, Karşıyaka ise 7. durumda.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2021, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137