İlimizde faaliyetlerini sürdüren 36 Amatör Spor Kulübüne bayram öncesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 168.000 BİN TL yardımda bulunuldu.

Genel Müdürlük tarafından sistem üzerinden belirlenen 36 kulübün yöneticileri ve antrenörleri Gençlik Merkezindeki çek taktim töreninde bir araya geldiler.

“BAYRAM ÖNCESİ YARDIM GÜNDEME GELMİŞTİ ZATEN”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, “Malumunuz Gençlik Spor Bakanlığı olarak dönem dönem biz kulüplere çok ciddi yardımlarda bulunuyoruz. Bu yardımları planlarken de Genel Müdürlüğümüz genelde 81 ilde çok faal olan, çok aktif olan, özellikle birçok organizasyona eğilen kulüplere yönelik dönem dönem nakit yardımlar oluşuyor. Şimdi bayram öncesinde de böyle bir yardım olayı gündeme gelince bayramdan önce bazı kulüplerimize belirlenen Genel Müdürlüğümüz tarafından sistem üzerinde belirli sayıda kulübümüze nakit yardımlar gönderildi. Nakit yardımların taktimi ve töreni için buradayız. Bir çek takdimimiz olacak burada Amatör Spor Kulüpleri temsilcisi arkadaşımıza. Bugün dediğim gibi bakanlığın arzu ettiği şekilde 81 ilde şu ana kadar bizim yaptığımız gibi yapıyorlar. Bir çek takdimimiz olacak gelen hazirunla beraber. ASKF Temsilcimiz olarak Levent Bey burada. Bugün bizimler beraber, şimdi o çek takdimini yapacağız. Toplamda elimize gelen para 168 Bin 36 kulübe. Kimine 4 Bin lira, kimine 5 Bin lira yaptıkları organizasyonlara ve branşlara göre bunu belirlemiş bakanlığımız. Onunda takdimini yapacağız.” İfadelerini kullandı.