Elazığlı Antrenör Bilal Aydın Kursu Başarıyla Tamamladı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen ve Elazığ’dan Antrenör Bilal Aydın’ın da yer aldığı UEFA B Lisans 1. aşama kursu sona erdi.

Elazığlı Antrenör Bilal Aydın Kursu Başarıyla Tamamladı

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından 08-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen UEFA B Lisans 1. Aşama kursu sona erdi.

Yurtdışından ve Türkiye’nin birçok ilinden davet edilen 30 kişilik antrenör gurubundan oluşan kursa ilimizin başarılı antrenörlerinden Bilal Aydın da katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli takımlar kamp ve eğitim tesislerinde gerçekleştirilen eğitim, Tudor hocalarından Muammer Birdal ve Serhat süslü eşliğinde yapıldı.

14 gün süren kursta; pratik, teorik ve saha çalışmalarından oluşan sınavlar sonrası Elazığlı antrenör Bilal Aydın 1. Etap aşama kursunu başarıyla tamamlayarak ilimize döndü.

Kurs ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aydın, verimli bir eğitim aldıklarını ve artık çok uzun ve meşakkatli olan bir yola girdiğini ifade ederken, kurs öncesindeki futbol mantalitesiyle kurs sonundaki futbol bilgisi arasındaki önemli farklar olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137