Elazığlı Teknik Heyet İle Yollar Ayrıldı

Birevim Elazığspor’da Yardımcı Antrenörler İlhan Aydın ve Muammer Sürmeli ile yollar ayrıldı. Yeni sezonda Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın kendi ekibiyle çalışacağı bildirildi.

Elazığlı Teknik Heyet İle Yollar Ayrıldı

Birevim Elazığspor’da Elazığlı antrenörler İlhan Aydın ve Muammer Sürmeli ile yollar ayrıldı.

Spor Toto 1. Lig’e veda eden ve yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Bordo-Beyazlı temsilcimizde Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın kendi ekibiyle çalışacağı ve bu nedenle de İlhan Aydın ve Muammer Sürmeli ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Alınan bilgilere göre yola Teknik Direktör Sefer Yılmaz ile devam edilmesinin kararlaştırılmasının ardından teknik ekibin durumu da masaya yatırılırken, antrenörler İlhan Aydın ve Muammer Sürmeli ile Sportif Direktör Mustafa Aksu aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirildi.

Yapılan görüşmede Mustafa Aksu’nun Teknik Direktör Sefer Yılmaz’ın kendi ekibiyle çalışma isteğini Aydın ve Sürmeli’ye ilettiği bildirildi.

Öte yandan görüşmede Mustafa Aksu’nun Muammer Sürmeli’ye yeni sezonda Alt Yapı’da çalışması yönünde teklifte bulunduğu ancak Muammer Sürmeli’nin bu teklifi kabul etmeyerek geri çevirdiği öğrenildi.

Bu gelişmenin ardından hem Muammer Sürmeli hem de İlhan Aydın ile yollar ayrılırken, yeni sezonda teknik heyette Sportif Direktör Mustafa Aksu dışında Elazığlı isim olmayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137