TFF 1. Lig’in 8. haftasında Ümraniyespor’un konuğu olacak olan Elazığspor, bu karşılaşma için İstanbul’a gitti. Saat 13.40’de özel bir havayolu şirketine ait tarifeli uçak ile İstanbul’a giden bordo-beyazlılar, konakladıkları otele yerleşti. Bordo-beyazlı ekip, Ümraniyespor maçının son çalışmasını yarın Kartalspor Tesisleri’nde yapacak ve kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak.

Hafta içinde düz koşular yapan Mertan Caner Öztürk ile ayak serçe parmağı kırık olan ancak iğne ile oynayabileceği belirtilen Elmar Bjarnason da 23 kişilik kafileye dahil edildi.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın takdiriyle Ümraniyespor maçı kadrosunda Soner Şahin, Ahmet Sabri Fener, Ahmet Doğan, Onur Güney, Murat Kayalı, Mehmet Yiğit, Adem Alkaşi, Tom, Ahmet Aras, Sezgin Coşkun, Andreas Tatos, Jeffrey Sarpong, Lucielmo Maranhao, Theodor Elmar Bjarnason, Erman Bulucu, Serkan Kurtuluş, Kadir Bekmezci, Eren Çinkılınç, Mertan Caner Öztürk, Emre Öztürk, Berk Yıldız, Alpaslan Öztürk ve Ali Fırat Okur yer aldı.