24 Ocak’ta ilimizde meydana gelen depremin ardından ligden çekilen Elazığspor’un hazırlık maçlarında karşılaşacağı ilk rakibi belli oldu.

27 Mart tarihinde İstanbul’da Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Elazığspor, ilimizde ise ilk maçını 1. Amatör Küme futbol ligi ekiplerinden Abdullahpaşaspor ile oynayacak.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor depremden etkilenen kulüplerden Abdullahpaşaspor’un moral ve motivasyonu arttırmak amacıyla cuma günü saat 15.00’te rakibiyle Gençlik Merkezi Sentetik Sahada bir hazırlık maçı yapacak.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Levent Eriş, afetten etkilenen spor kulüplerinin motivasyonunu arttırmak adına hazırlık maçları yapmayı planladıklarını ve bu kapsamda ilk olarak depremden en çok zarar gören mahallelerimizden Abdullahpaşaspor ile hazırlık maçı oynayacaklarını belirtti.

Artık normal hayat dönmeleri gerektiğini kaydeden Eriş, “Rabbim bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Amatör Takımlarımızın moralini üst seviyeye taşımak adına böyle maçlar yapmaya devam edeceğiz. Diğer takımlarımızla da hazırlık maçları oynayacağız.” dedi.