Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor’da Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Sakaryaspor Maçı hazırlıklarının Elazığ Etabı tamamlandı…

Elazığspor Tesisleri’nde saat 12:00’de gerçekleştirilen antrenmanda, şut ve kanat organizasyonları ağırlıklı çalışmalar üzerinde duruldu.

Teknik Direktör Orhan Kaynak yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Muhammed İldiz dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Yaptığı tek çalışma ile Sakaryaspor Maçı hazırlıklarının Elazığ Etabını tamamlayan Bordo-Beyazlı Ekibimiz Perşembe günü erteleme maçı için Adapazarı’na hareket edecek.

Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Perşembe günü saat 11.00’de özel bir hava yoluna ait tarifeli uçak ile önce İstanbul’a, ardından kara yoluyla Adapazarı’na geçecek olan Elazığspor kafilesi, daha sonra ise konaklayacağı Otel’e yerleşecek.

Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor Cumartesi günü oynanacak maçın ardından ilimize dönecek ve 16.Hafta’da oynanacak Kırşehir Belediyespor Maçının hazırlıklarına start verecek.