TFF 3.Lig 1.grupta kümede kalma mücadelesi veren Temsilcimiz Elazığspor, Ligin 32. Haftasında 24 Nisan Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Play-Off mücadelesi veren Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak.

Zorlu mücadelede bordo beyazlı takımımızda Yüksel Kayaalp, Muhammet Çelik ve Yusuf Ensar Poyrazlı sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Sakatlığı devam eden Emre Akgün’ün durumu ise maç saatinde belli olacak.

Zorlu mücadelede Kaptan Yiğitcan Erdoğan, Feyzullah Şahin Güneş, Salih Polatdemir ve Ahmet Ertuğrul Öztürk ise zorlu mücadeleye ceza sınırında çıkacaklar.

Cumartesi günü yaptığı tek çalışmayla Arnavutköy Belediyespor Maçı hazırlıklarını tamamlayan Bordo-Beyazlılar takımımız, kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

24 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Doğukent Hıdır Bilek Stadı’nda oynanacak olan ve kanal Fırat’tan da canlı olarak yayınlanacak maçı İzmir Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Erdem Demirtaş yönetecek.

Hakem Demirtaş'ın yardımcılıklarını K.Maraş Bölgesi'nden C Klasman Yardımcı Hakemi Yunus Yıldız ile Antalya Bölgesi’nden C Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Güçer yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Niğde Bölgesel Hakemi Kemal Savaş olacak.