Ligde zor günler yaşayan ve aldığı başarısız sonuçların ardından kümede kalması mucizelere bağlı olan 2. Lig temsilcimiz Elazığspor, ligin 34. Haftasında Perşembe günü play-off mücadelesi veren Bodrumspor’u konuk edecek.

15 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan müsabakayı İstanbul Bölgesi’nden Klasman Hakemi Aykut Sergin yönetecek.

Sergin’in yardımcılıklarını ise İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Murat Erölmez ve Sinan Ertinğü yapacak. Maçta dördüncü hakemi olarak ise yine İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Burak Kaplan görev üstlenecek. Hakem Aykut Sergin, Bodrumspor maçıyla ilk kez Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor'un bir maçında düdük çalacak.

Zorlu maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa giren Bordo-Beyazlı ekibimizde kart cezalıları Ömer Faruk Aydemir ile Yusuf Ensar Poyrazlı kadroda yer alamayacaklar.

1931 yılında kurulduktan sonra 86 yıl sonra 2. Lige yükselen Bodrumspor ile Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor lig tarihlerinde 3. kez karşı karşıya gelecekler.

Tetiş Yapı Elazığspor-Bodrumspor müsabakası öncesi temsilcimiz 26 puanla 18. sırada yer alırken, 58 puanı bulanan Bodrumspor ise 6. basamakta bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Bodrum’da oynanan maç 2-2’lik eşitlikle sonuçlanmıştı.