TFF 1. Lig’in 7. haftasında Elazığspor sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından her iki ekibin teknik direktörleri açıklamada bulundu.

Çok mutlu olduklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Çok istediğimiz, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Diğer maçların sonucuna göre bizim alacağımız üç puan altın değerindeydi. İyice üst sıralara yaklaşmış olacaktık. Çok iyi bir lig takımına karşı oynadık. Taraftarımıza böyle bir galibiyet hediye etmek en büyük amacımızdı. Altınordu ve Balıkesir maçlarını iyi oynamamıza rağmen kazanamamıştık. Rizespor gibi bir takımı 3-1’le geçmek çok önemli. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Sadece bir maç kazandık. Bundan sonra Ümraniye maçına hazırlanacağız” dedi.

Çaykur Rizespor Cephesi

Maçın ardından konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, “Oyunun ilk yarım saatinde çok önemli pozisyonlarımız var. Milosevic oyundan çıkana kadar oyunu kontrol eden takım pozisyonunu verdik. Milosevic’in sakatlanıp çıkmasından sonra aleyhimize verilen penaltı tartışılır. Yorum getirmek istemiyorum. Her ikili mücadele sarı kart yedik. Takdir haklarını hakem Elazığspor’dan yana kullandı. Asıl 1-1’den sonra kornerden rakibe kafayı vurdurmamız ve mücadelemiz bize yakışmadı. Son 10 dakikalık bölümü daha iyi oynayabilirdik. Korner golü maçın sonucu getiren gol oldu” şeklinde konuştu.