Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan 18 takımın, aralarında Elazığspor’un da yer aldığı 16’sı teknik direktör sorununu çözüme kavuştururken, 2 takım ise henüz teknik direktörünü belirleyemedi.

Yeni sezon öncesinde Orhan Kaynak ile ön protokol imzalayarak söz kesen Elazığspor’da, 22 Haziran’da yapılacak olan olağanüstü kongrede Hacı Murat Yümlü’nün başkan seçilmesinin ardından, Orhan Kaynak ile resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

Spor Toto 1. Lig’de Osmanlıspor Mustafa Reşit Akçay, Gençlerbirliği ise Erkan Sözeri ile sözleşme imzalarken, Hatayspor ile Afjet Afyonspor mevcut teknik direktörleri İlhan Palut ve Serhat Gülpınar ile devam kararı aldı. Altay ise Teknik Direktörlük görevine Alper Avcı’yı getirdi.

Geçtiğimiz sezon da Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden ekiplerden Boluspor Sait Karafırtınlar, Altınordu Hüseyin Eroğlu, Balıkesirspor Baltok Giray Bulak, Giresunspor Metin Diyadin ve Adana Demirspor Mustafa Uğur ile yola devam kararı alırken, Ümraniyespor’da İsmet Taşdemir, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nde Yalçın Koşukavak, İstanbulspor’da Fatih Tekke, Denizlispor’da Osman Özköylü, Adanaspor’da ise teknik direktörlük görevlerine Cihat Arslan getirildi.

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor ise henüz teknik direktörlerini belirlemeyen kulüpler oldu.