Elazığspor'da İmzalar Atıldı

Elazığspor ile Digiturk Bein Sports Media Grup arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Elazığspor'da İmzalar Atıldı

Elazığspor ile TFF 1.Lig’in yayın haklarına sahip olan Digiturk Bein Sports Media arasında yayın paketi anlaşması imzalandı.

İmza törenine Elazığspor Reklam İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ballıca, Digiturk Türkiye Satış Müdürü Ali Özyürek, Digiturk Bölge Müdürü Kayhan Ekbiç ve Azim Ticaret Genel Müdürü Fatih Özdil katıldı.

“KULÜBÜMÜZE DESTEK SAĞLANACAKTIR”

İmzalar öncesi anlaşmanın içeriği konusunda bilgiler veren Elazığspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ballıca, “Kulübümüz Tet-İş yapı Elazığ spor ile Digitürk ile bir yayın paketi anlaşması yapacağız. Bu anlaşma ile Türkiye2nin her yerinden Elazığspor taraftarları veya Elazığspor’u destekleyecek insanlar Elazığsporspor paketini seçtikleri zaman bu paket seçildiği taktirde kulübümüze destek sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

“EVLERİNDE RAHATLIKLA SEYREDEBİLECEKLER”

Digiturk Türkiye Satış Müdürü Ali Özyürek, “Digiturk’ün ne kadar yayılırsa ne kadar çok kişi maçları seyrederse futbolun gelişmeside bu paralelde yüksek olacaktır diye düşünüyorum. Bizim burada bugün oma sebeplerimizin başında Elazığspor ile yayın anlaşması yapmak var. Elazığspor’a gönül veren taraftarlar stad da takımını desteklerken deplasman maçlarında evlerinde rahatlıkla seyredebilecekler. Bu bağlamda bizde Elazığspor yöneticilerine teşekkür ediyoruz bu fırsatı sundukları için” şeklinde konuştu.

“DESTEK VERMEK İÇİN BURADAYIZ”

Azim Ticaret Genel Müdürü Fatih Özdil ise, “Azim Ticaret ailesi olarak biz Elazığspor’un kurulduğu ilk günden itibaren gerekli destekleri gerek firma sahibimiz olsun, gerek Azim Ticaret ailesi olarak burada yapılan bütün her şeyi de biz her türlü destek vermek için buradayız. Bugün de burada Digiturk’ün tek yetkili firması olarak sağolsun ulusal müdürümüz başkanımızla beraber Elazığspor’a katkı olarak yapabileceğimiz bir pakete hep birlikte Türkiye geneline açmış durumdayız” diye konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Elazığspor ve Digiturk Bein Sports Media Grup arasında sözleşme imzalandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 20:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137