Elazığspor'da Transfer Engeli Kaldırılacak Mı? Başkan Öztürk Açıkladı...

Elazığspor’un 20 milyon lira transfer engeline takılan borcunun olduğunu belirten kulüp başkanı Selçuk Öztürk, yaklaşık 70 dosyanın 30’unu çözdüğünü belirtirken, geri kalanının çözülebilmesi için para desteğinin olması gerektiğini söyledi.

Elazığspor'da Transfer Engeli Kaldırılacak Mı? Başkan Öztürk Açıkladı...

Elazığspor’un 20 milyon lira transfer engeline takılan borcunun olduğunu belirten kulüp başkanı Selçuk Öztürk, yaklaşık 70 dosyanın 30’unu çözdüğünü belirtirken, geri kalanının çözülebilmesi için para desteğinin olması gerektiğini söyledi. Öztürk, Sedat Karataş yönetimini de eleştirerek, ssk ve vergi borçlarının dahi ödenmediğini belirtip, “elazığspor’un özünü emmişler, bir kenara atmışlar” ifadesini kullandı.

Elazığspor’da kamuoyunun merakla beklediği soruyu, yani transfer yasağı kaldırılacak mı? Sorusunu en yetkili kişiye sorduk.

Kulüp başkanı Selçuk Öztürk, SSK ve vergi borçlarıyla birlikte bordo beyazlı kulübün transfere engel yaklaşık 20 milyon lira borcunun olduğunu belirtti.

Yaklaşık 70 dosyanın 30’unu hatır ve ikili ilişkiler neticesinde çözdüğünü ifade eden Öztürk, kalan 40 dosyanın çözülüp transfer yasağının kaldırılabilmesi için para desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Öztürk ayrıca geçmiş Sedat Karataş başkanlığındaki yönetimi de eleştirerek, SSK ve vergi borçlarının dahi ödenmediğini belirtip, “Elazığspor’un özünü emmişler, bir kenara atmışlar” ifadelerini kullandı.

BİLANÇO 20 MİLYONDAN FAZLA!

Başkan Öztürk, “Şunu Söyleyeyim 1.5 Milyon Lira SSK’ya borç bırakılmış bir kısımda vergi borcu var yani önümüzde 20 Milyonluk bir borç var geçen gün SSK’ya bu kadar beklemiyorduk diye yazdık o kadar bağışların ve yardımın içerisinde  30 milyon gibi futbolcu ailesine borcumuz var, 1.5  Milyon SSK’ya ve 100 küsür Bin Lirada vergi dairesine borç bırakılmış ben bunları söylerken utanıyorum o kadar bağışın içinde ne oldu ben anlamadım o borçlar nedir hani bunlar futbolculara ve SSK ya ödeme yapmışlardı ortada hiç bir şey  yok gelen yardımlar heba edilmiş ben elimden geleni yapacağım” açıklamalarında bulundu.

TRANSFER ENGELİ KALDIRILACAK MI?

Kulüp başkanı Selçuk Öztürk konuşmasının devamında “Ben geçenlerde rica minnetle açtırdım, ama transfer tahtasını her zaman böyle açamazsınız, açmak için bu borçları yapılandırmak lazım bu benim tek başıma altından kalkabileceğim bir iş değil ama kendi çabamla 30’a yakın dosyayı hallettim sağolsun bizi kırmadılar ama yaklaşık 40’a yakın dosya var ama ekiplerimiz transferlere başladı elimizden geleni yapacağız ama açamasak da elimizdeki kadroyla savaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2019, 01:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137