Elazığspor Eski Teknik Direktörü Celal Genç Vefat Etti

Türk futbolunun evliya çelebi teknik adamlarından, bir dönem de Elazığspor’da Teknik Direktör olarak görev yapan Celal Genç, 80 yaşında vefat etti.

Elazığspor Eski Teknik Direktörü Celal Genç Vefat Etti

Futbolun “Evliya Çelebisi” olarak bilinen Trabzonlu teknik adam Celal Genç, 80 yaşında vefat etti.

80’li yılların başında Elazığspor teknik direktörlüğü görevinde de bulunan ve şimdiye kadar 26 profesyonel, 7 amatör takım olmak üzere toplam 33 takım çalıştıran Pro lisans teknik direktör Celal Genç,  bu nedenle “futbolun evliya çelebisi” olarak anılmıştı.

Teknik direktör Celal Genç, 2 yıl önce aktif antrenörlük hayatını noktalayarak Trabzon’a dönmüştü.

80 yaşında vefat eden merhum Celal Genç’in cenazesi Perşembe günü Trabzon İskenderpaşa Camiinde saat 14.00’te kılınan cenaze namazın ardından toprağa verildi.

Başta Elazığspor olmak üzere; Nevşehirspor, Erzincanspor, Kırşehirspor, Sebat Gençlik, Siirtspor, Tokat Erbaaspor, Hopaspor, Bingölspor, Kastamonuspor, Yüksekovaspor, Mardinspor, Kızıltepe, Ağrıspor, Karsspor, Merzifonspor, Konya Ereğlispor, Tokatspor, Gümüşhanespor, Iğdırspor, Tunceli, Gaziantep Nizip, Gaziantep Kilis, Şırnak Cizre, Maraş Elbistan ve Diyarbakır Telekom gibi pek çok profesyonel takımda antrenörlük yaptı.

Üç çocuk babası olan Celal Genç, 3 erkek, 5 kız olmak üzere toplam 8 torun sahibiydi.

Medya grubumuz olarak merhum Celal Genç’e Yüce Allah’tan Rahmet, ailesine, sevenlerine ve futbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 3 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANIN CENNET OLSUN HOCAM NUR İÇİNDE YAT.KİM ELAZIĞSORUMUZA EMEK VERMİŞ İSE ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.GEÇMİŞTE HİZMET EDİ ÖLENLERE RABBBİM RAHMET EYLESİN.HAYATTA OLANLARADDA SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN.

SIRADAKİ HABER

banner137