Elazığspor, Hazırlık Maçında Belediyespor’a Mağlup Oldu

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Birevim Elazığspor, Elazığ Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Elazığ Belediyespor, Gökhan, Serhan ve Mazlum’un attığı gollerle müsabakayı 3-0 galip tamamlayan taraf oldu.

Elazığspor, Hazırlık Maçında Belediyespor’a Mağlup Oldu

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Birevim Elazığspor, son hazırlık maçında karşılaştığı Elazığ Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

Birevim Elazığspor, Saat 17.15’te Yolspor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya; Ahmet Doğan, Hasan Ekici, Onur Alsu, Muhammed Düzgüner, Murathan Özen, Murat Ceylan, Eren Çinkılınç, Selim Enes Özeren, Kadir Taşoğlu, Cengizhan Akgün ve Ömer Yıldız tertibi ile çıktı.

Müsabakaya etkili başlayan Elazığ Belediyespor, 28. Dakikada Gökhan Aydaş’ın attığı golle Birevim Elazığspor karşısında 1-0 üstün duruma geçti ve bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

Oyunun kontrolünü maçın başından sonuna elinde bulunduran Elazığ Belediyespor, baskılı oyununu maçın ikinci yarısında da sürdürdü.

50. Dakikada yeni transferi Serhan Yılmaz ile farkı 2’ye çıkararak rahatlayan Elazığ Belediyespor, 84. Dakikada Mazlum Öndil’in golüyle skoru 3-0 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, müsabaka Elazığ Belediyespor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137