Elazığspor Hazırlıklarına Ne Zaman Start Verecek?

Elazığspor’da yeni sezon hazırlıklarının 15 Temmuz’da start alacağı belirtilirken, bu tarihe kadar iç transfer çalışmalarının da tamamlanması hedefleniyor.

Elazığspor Hazırlıklarına Ne Zaman Start Verecek?

Birevim Elazığspor’da 1 Eylül’de başlayacak olan lig maçları öncesindeki hazırlık kampının 15 Temmuz’da ilimizde yapılacağı öğrenildi.

15 Temmuz’da başlayacak olan çalışmalarda kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürecek olan bordo beyazlı ekibimiz, 12 gün sürecek ilk etabın ardından uygun bir kamp yeri bulması halinde 2. Etap çalışmalarına başka bir ilde devam edecek.

Yeni sezona geçtiğimiz yılarda olduğu gibi yine sıkıntılı başlayacak olan ve transfer yasağı da devam ettiğinden bunu kaldırması çok zor görünen bordo beyazlı ekibimiz, eldeki mevcut yerli oyuncularla yoluna devam edecek.

Bu kapsamda ilk olarak Ömer Yıldız, Selim Enes Özeren ve Kaleci Ahmet Doğan ile sözleşme imzalayan Birevim Elazığspor’da, hafta içerisinde sözleşmeleri biten diğer oyuncularla da masaya oturulacağı ve anlaşma zemini aranacağı ifade ediliyor.

Öte yandan 15 Temmuz’da başlayacak olan hazırlık kampı öncesinde teknik kadrosunu da belirlemek durumunda olan Elazığspor’da başkan Selçuk Öztürk’ün Sefer Yılmaz’la Ankara’da bir araya gelerek anlaşma yollarını arayacağı, Sefer Yılmaz’ın olmaması halinde başka isimlere yönleneceği ifade ediliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137