Elazığspor İle Medical Park Hastanesi Arasında Sponsorluk Protokolü İmzalandı

TY Elazığspor ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu protokolü imzalandı.

Elazığspor İle Medical Park Hastanesi Arasında Sponsorluk Protokolü İmzalandı

Hastanede düzenlenen törende, 2017-2018 sezonu kapsamında TY Elazığspor ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında, tüm sağlık hizmetlerini kapsayan sponsorluk anlaşması yapıldı.

Anlaşma kapsamında hazırlanan protokol Hastane Müdürü Op.Dr. Mahmut Yıldız ile Elazığspor'un 2. Başkanı Murat Yerlikaya arasında imzalandı.

“ELAZIĞSPOR’U ÇOK DAHA İYİ YERLERDE GÖRME ARZUSUNDAYIZ”

Elazığspor’un sağlık sponsoru olmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Hastanenin Genel Müdürü Op.Dr.Mahmut Yıldız, “Daha önce 2016-2017 ve şimdi 2017-2018 sezonunda Elazığspor’un yanındayız. Tüm Medicalpark Hastaneleri olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olduk. Biz bu sözleşmeyle Elazığspor’un, futbolcularının, teknik heyetinin ve Elazığspor’a hizmet eden arkadaşlarımızın sağlık hizmetlerini hastanemizde bedel almadan yapmayı taahhüt ediyoruz. Özellikle futbolcularımızın, teknik heyetimizin maç ve antrenmanlar döneminde sıkıntı ve streslerinde sağlık alanında böyle büyük bir gurubun yanında olmaları onlar için de büyük bir teveccüh, büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Bir Elazığ’lı olarak güzidemiz ve herkesin gururu olan Elazığspor’u çok daha iyi yerlerde görme arzusundayız. Bu çorbada bizim de bir tuzumuzun olması bizi mutlu etmiştir. Sponsorluğumuz ve bu seneki ligin Elazığspor’a hayırlı olmasını diliyoruz. Başarılar temenni ediyoruz“dedi.

HASTANE YİNE ELAZIĞSPOR’UN YANINDADIR

Medicalpark Hastanesi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da kulübün yanında olduğunu aktaran Murat Yerlikaya, “Medical park hastaneleri ve Elazığspor arasındaki sağlık hizmetleri sponsorluk sözleşmesini imzalamak üzere buradayız. Her zaman olduğu gibi hastane yine Elazığspor’un yanındadır. Desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz“ ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137