Elazığspor, Kahta 02 Spor Önünde 3 Puanı Hedefliyor

Bordo-beyazlı temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grubun 9. Haftası’nda Kahta 02 Spor’u ağırlayacak. Cumartesi günü Doğukent Stadı’nda saat 14:00’de oynanacak olan karşılaşmada bordo beyazlı takımımız 3 puan ve galibiyet hedefliyor.

Elazığspor, Kahta 02 Spor Önünde 3 Puanı Hedefliyor

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup’un 9. Haftasında Kahta 02 Spor’u ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta Sancaktepe deplasmanından son dakikada attığı golle 1 puanla dönen Bordo-Beyazlı ekibimiz, Kahta 02 Spor karşısında sahadan galip ayrılıp rahat bir nefes almak istiyor.

Maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaparak kampa giren temsilcimizde eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Zorlu maç öncesi Bordo-Beyazlı ekibimizde İzzet Topatar, Muhammed Umut Akbulut ve Fırat Ergün zorlu mücadeleye ceza sınırında çıkacak.

Sezon içinde 3’er sarı kart gören futbolcular, forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde 10. haftadaki Nevşehir Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

TFF 3. Lig 1. Grup’un 9. Haftası’nda oynanacak olan Elazığspor – Kahta 02 Spor maçını İstanbul Bölgesi’nden Serdar Akkoçoğlu yönetecek. Akkoçoğlu’nun yardımcılıklarını Fetdah Yiğit ile Berkay Salman yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak ise yine İstanbul’dan Hakan Tezcan görevlendirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137