Kardemir Karabükspor deplasmanından galibiyetle dönen Elazığspor’da Teknik heyet ve futbolcular İş adamı Nurullah Öner, Yusuf Uğur ve İbrahim Yıldız’ın işletmeciliğini yaptıkları Alibey Artuklu Cafe’de kahvaltıda bir araya geldiler.

ALTIN: MORALİMİZİ EN ÜST DÜZEYE TAŞIDI

Kahvaltı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Erhan Altın, zor bir maçtan 3 puanla dönmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Artık yavaş yavaş birbirilerini daha iyi tanımaya başladıklarını aktaran Altın “Öncelikle Yusuf kardeşime teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir mekan açtığı için, bizi davet ettiği için. Her şey dört dörtlük. Hizmet, ilgi, alaka, yemekler her şey muhteşem. Kendilerine teşekkür ediyorum Elazığ’a böyle bir mekan kazandırdıkları için. Bizi de davet ettikleri için. Buraya herkese verdiği hizmetler için kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın, Allah’ım hayırlı müşteriler, hayırlı kazançlar nasip eylesin. Teşekkür ediyorum, sağ ol sar ol. Çok iyi oldu. Hakikatten maç öncesi bir de zor bir maçtan 3 puanla dönmemiz bizi çok mutlu etti. Arkadaşlarımızın da hepsi burada. Zaten artık yavaş yavaş birbirimizi daha iyi tanımaya başladık. Moral, motivasyon muhteşem. Arkadaşlık, aile ortamı dört dörtlük. Şükürler olsun çocuklarımızın istek ve arzuları bizi mutlu ediyor. Tabi ki böyle bir ortamda böyle bir davette bizim açımızdan moralimizi en üst düzeye taşıdı” ifadelerini kullandı.

AKSU: İNŞALLAH HER ŞEY ELAZIĞSPOR İÇİN DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ

Elazığspor Sportif Direktörü Mustafa Aksu ise yaptığı değerlendirmede, “Hizmete sunan Alibey Artuklu işletmesine Elazığspor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz. Biz Elazığspor olarak bu sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süre içerisinde bizlere destek veren tüm kişilere, kurumlara çok teşekkür ediyoruz. Bu arkadaşımızın da bugün işin yapmış olduğu onlardan biri. Bizim moral ve motivasyona ihtiyacımız var. Sağ olsunlar bu işletme sahiplerinin de kahvaltıda bizleri ağırlamaları bizleri onurlandırmıştır. Arkadaşlarımıza değişik bir ortam yarattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz, bol kazançlar diliyoruz. İnşallah her şey Elazığspor için daha iyi olur diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

UĞUR: GÜZEL BOYUTLARA GETİRECEĞİMİZE İNANIYORUZ

Son olarak konuşan işletmeci Yusuf Uğur ise, “Moral motivasyon açısından yapmış olduğumuz bu kahvaltı gerçekten Elazığspor’a destek amacı olsa da motivasyon amaçlı olsa da yalnız bırakmadığımızı buradan belli etmek isteriz. Öncelikle hocamız zaten bu konuda deneyimli olduğu için daha önceden de görüşmelerimiz vardı, güzel seviyelere, güzel boyutlara getireceğimize inanıyoruz. Kendilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL