TFF 3.Lig 1.Grup’taki temsilcimiz Elazığspor 2021–2022 Futbol Sezonunun 5.Hafta Karşılaşmasında evinde Karaman Belediyespor'u konuk edecek.

Sezon başından beri iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen şanssız puanlar kaybeden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Karaman Belediyespor'u mağlup ederek çıkış yakalamak istiyor.

Zorlu karşılaşma öncesinde Elazığspor’da Osmaniyespor Maçında sakatlanan Kaptan Murathan Özen ve cezalı Kaleci Okan dışında eksik veya sakat oyuncu bulunmuyor.

Ayak bileğinden sakat olan ve tedavisi devam eden Murathan, Karaman Belediyespor Maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Öte yandan Teknik Direktör Cafer Aydın’ın forma şansı vermesi halinde tecrübeli kaptan Yiğitcan Erdoğan’ın da sahada olması bekleniyor.

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atamalara göre Elazığspor’un 3 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Doğukent Stadı’nda Karaman Belediyespor’la oynayacağı maçı Ardahan Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Doğu Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi’nden Soner Akgün ile Yakup Bulut yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise yine Trabzon Bölgesi’nden Emre Can Furuncu…

Bu karşılaşma öncesi ligde oynadığı 4 maçta sadece 1 beraberliği bulunan, kalesinde 10 gole karşılık 3 gol kaydedebilen Temsilcimiz Elazığspor 1 puanla ligin dibinde yer alırken, 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 5 puan toplayan konuk ekip Karaman Belediyespor ise 11. Basamakta yer alıyor. Karaman Ekibi rakip filelere 8 gol atarken kalesinde ise 10 gol görmüş durumda.