Elazığspor, Kırklarelispor Deplasmanında

Ligde kalma umutlarını her geçen gün zora sokan bordo beyazlı ekibimiz Elazığspor, ligin 29. haftasında Perşembe günü deplasmanda Kırklarelispor’la karşılaşacak.

Elazığspor, Kırklarelispor Deplasmanında

Kümede kalma umutlarını her geçen gün daha da zora sokan 54 yıllık koca çınar Elazığspor, ligin 29. Haftasında Kırklarelispor’la deplasmanda karşılaşacak.

Kırklareli Atatürk stadyumunda 18 Mart Perşembe günü saat 14:00’de oynanacak karşılaşmayı İlker Yasin Avcı yönetecek.

Tarsus İY Maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Eren Çinkılınç, Kırklarelispor Maçında forma giyemeyecek. Öte yandan Tetiş Yapı Elazığspor’da Kırmızı Grubun 29. Haftası'nda oynanacak olan Kırklarelispor Maçı öncesi 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da Cengizhan Akgün, Yusuf Ensar Poyrazlı, Kadir Taşoğlu, Ömer Faruk Aydemir ve Selim Enes Özeren Kırklarelispor Maçına sarı kart sınırında çıkacaklar.

Zorlu maç öncesinde Elazığspor, 28 Maçta 23 puanla Misli.com 2. Lig’de 19. durumda bulunurken, 47 puanla 6. Sırada yer alan Kırklarelispor, sahasında oynadığı 14 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi aldı ve 25 gol atıp kalesinde ise 8 gol gördü…

Elazığspor, 8 haftadır maç kazanamazken, Kırklarelispor ise son 3 haftayı galibiyetle kapatırken, oldukça formda gözüküyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137