Elazığspor-Kırşehir Belediyespor Maçı TRT Kürdi’de…

Başta Elazığspor ve Elazığ Belediyespor olmak üzere bölge takımlarının maçlarını canlı olarak ekranlara getiren TRT Kürdî, ligin 21. haftasında ilimizde oynanacak olan Elazığspor-Kırşehir Belediyespor maçını da canlı olarak naklen yayınlayacak.

Elazığspor-Kırşehir Belediyespor Maçı TRT Kürdi’de…

TRT Kürdî, bölge futboluna katkı sunmaya devam ediyor sevgili seyirciler…

Başta Elazığspor ve Elazığ Belediyespor olmak üzere bölge takımlarının maçlarını canlı olarak ekranlara getiren TRT Kürdî, ligin 21. Haftasında ilimizde oynanacak olan Elazığspor-Kırşehir Belediyespor maçını canlı olarak yayınlamak için hazırlıklara başladı.

Bu maç için Elazığspor Kulübü’ne resmi başvuruyu yapan TRT Kürdi’nin, Elazığspor’dan alınan onayın ardından zorlu maçı naklen yayınlamak için hazırlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.
Sezonun ilk yarısında ilimizde oynanan Sakaryaspor, daha sonra ise deplasmanda Niğde Anadolu Futbol Kulübü ve son olarak da ikinci yarının ilk haftasında yine ilimizde oynanan Bayburt Özel İdarespor karşılaşmalarını canlı olarak yayınlayan TRT Kürdi, Kırşehir Belediyespor maçı ile birlikte bu sezon Elazığspor’un maçını 4. Kez naklen yayınlamış olacak.
Canlı maç yayınlarının yanı sıra hafta sonları ekrana gelen programlarla da bölge futbolunun nabzını tutan TRT Kürdi’nin, Elazığspor’un maçlarının önemine göre canlı maç yayınlarına ilerleyen haftalarda da devam edeceği öğrenildi.
Kırşehir Belediyespor Maçı için Elazığspor Kulübü’nden onay alan TRT Kürdi’nin birkaç gün içerisinde resmi duyuruyu yapması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137