Elazığspor Kulübü, Ödeme Yapmayanları Açıklayacak

Elazığspor Kulübü, yazılı bir açıklama yaparak forma kampanyasında taahhütlerini yerine getirmeyen kişi ve kurumları bir hafta içerisinde kamuoyuna açıklayacaklarını belirtti.

Elazığspor Kulübü, Ödeme Yapmayanları Açıklayacak

Elazığspor’a maddi kaynak sağlamak amacıyla 26 Eylül 2019 tarihinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın öncülüğünde başlatılan forma kampanyasının üzerinden yaklaşık 1,5 yıl geçmesine rağmen, söz konusu gecede forma bağışı taahhüdünde bulunan birçok isim henüz ödeme yapmadı.

Verilen sözlerin tutulmaması üzerine Elazığspor Kulübü’nden yazılı bir açıklama yapılırken, taahhütlerini yerine getirmeyenlerin, konumları ne olursa olsun 1 hafta içerisinde kamuoyuna açıklanacağı ifade edildi.

“1 HAFTA İÇERİSİNDE ÖDEMELER YAPILMADIĞI TAKDİRDE KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAKTIR”

Elazığspor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları tarafından 26 Eylül 2019 tarihinde başlatılan forma kampanyasının üzerinden yaklaşık 1,5 yıl geçmesine rağmen henüz forma bağış bedelini ödemeyenlerin isimleri yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda konumları ne olursa olsun, 1 hafta içerisinde ödemeler yapılmadığı takdirde kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2021, 20:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakko
Gakko - 3 yıl Önce

İyi yapmışlar. Açıklarsan açıkla nolacak. Ben şahsım adına o isimlere destek olurum. Millet para versin Selçuk efendi yesin oh ne güzel memleket.

Şener gülmez
Şener gülmez - 3 yıl Önce

Koskoca Elazığsporu 100 tane formamı kurtaracak?yaw bırakın bu işleri

Sedat uymaz
Sedat uymaz - 3 yıl Önce

Taşıma su ile kulüp yönetilmez.Futbol kulübü para ile yönetilir.Başaracak inançlı hırslı insanlar Elazığsporu yönetmeli.Öyle 5 tane forma satışı ile Elazığspor kurtuluşa ermez.

&-&--&
&-&--& - 3 yıl Önce

Asıl verirlerse biz lanetleriz.Haramdir,haram.Sene başında kurtarici ortaya çıkıp, takımı 3.;lige düşür birde utanmadan,hangi yüzle ne için para istiyorsun.Zaten yönetim filan da yok.Dikkat edin 3 kişi abesi,birde angarya biri hepsi o kadar.Listeye bakıyorsun 47 kişi nerede bunlar? Adam başı 100 bin lira verseler 4.7 milyon eder.Ustune üstlük federasyon, Spor Toto,loto,iddia,yayın,ve sponsor firmadan alınan 7 trilyona yakın &&¶ nerde,onu hiç soran yok.Isleri güçleri dilencilik,verin kılıfına uydurup götürelim.

2 sene geçti. Benim oğlan sünnet oldu. Askere gitti geldi
2 sene geçti. Benim oğlan sünnet oldu. Askere gitti geldi - 3 yıl Önce

2 sene geçti. Benim oğlan sünnet oldu. Askere gitti geldi

Bordo-beyaz
Bordo-beyaz - 3 yıl Önce

Elazığspor rant kapısı değildir

Hey yavrum heey
Hey yavrum heey - 3 yıl Önce

Kendilerince milleti rencide edeceklerini sanıyorlar.Bu millet kimi rencide edeceğini çok iyi bilir 1. Ligden 3. Lige bizi bu hale getiren Selçuk öztürk ve avarelerine yazıklar olsun

EDO
EDO - 3 yıl Önce

ÇOK TA TIN AÇIKLASAN NE OLACAK TEHDİTMİ EDİYORSUN .? MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞÜN ARTIK DİLENMEKTEN VAZGEÇİN..


SIRADAKİ HABER

banner137