Birevim Elazığspor Kulübü; her zaman olduğu gibi forma kampanyasında da takıma destek olan Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür mesajı yayımladı.

 

Yapılan yazılı açıklamada Prof. Dr. Yasemin Açık’ın forma bedelini valilik hesabına hemen yatırdığı belirtilerek; “SEZA Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sayın Yasemin Açık, Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları tarafından başlatılan #TamZamanıŞimdi kampanyamıza 1023 adet forma alarak destek vermiştir.

 

“GALİBİYET PRİMLERİNİN ÖDENMESİNE DESTEK OLMUŞTUR”

Prof. Dr. Sayın Yasemin Açık, Elazığ Valiliği tarafından açılan yardım hesabına 1023 adet forma bedelini yatırmış ve takımımızın Kırşehir Belediyespor maçı galibiyet primlerinin ödenmesine destek olmuştur” denildi.

 

“BANDIRMASPOR MAÇI ÖNCESİ TAKIMIMIZA MORAL VE MOTİVASYON OLMUŞTUR”

Prof. Dr. Açık’ın Elazığspor’a olan bu yardımının takıma büyük moral olduğu belirtilen açıklamada; “Sayın Yasemin Açık’ın vermiş olduğu bu destek yarın oynayacağımız Bandırmaspor maçı öncesi takımımıza moral ve motivasyon olmuştur. Elazığspor söz konusu olduğunda her zaman ilk desteğe koşan isimlerin başında gelen, yüreği Elazığ ve Elazığspor sevgisiyle atan değerli hocamız Prof. Dr. Yasemin Açık’a kampanyamıza vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna duyurulur” ifadelerini kullanıldı.