Elazığspor Kulübü Uyardı

ETSO Başkanı Arslan’ın açıklamasının ardından benzer açıklama da Elazığspor Kulübünden geldi. Kulüpten yapılan açıklamada son günlerde sosyal medya ve iletişim kanalları üzerinden yapılan Elazığspor’la ilgili açıklamaların kulübe zarar verdiği ifade edildi.

Elazığspor Kulübü Uyardı

Elazığspor kulübü, yayınladığı yazılı açıklamada, son günlerde sosyal medya ve iletişim kanallarında Elazığspor’la ilgili yapılan açıklama ve paylaşımların bordo beyazlı kulübe zarar verdiği vurgulandı.

Elazığspor kulübünden yapılan açıklama aynen şöyle; Kayyum Yönetimi süreci yaşayan kulübümüzle ilgili sosyal medya vb iletişim kanalları üzerinden yapılan ve gerçeği yansıtmayan açıklamalar güzide kulübümüz Elazığspor’umuza zarar vermektedir. Kayyum Yönetimi sürecinde; idari, mali ve sportif gelişmelerle ilgili resmi web sitemizden, sosyal medya adreslerimizden ve kulübümüzün yetkili kişileri dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesi önemle rica ederiz" şeklinde açıklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

ELAZIĞSPORU ELEŞTİRENLER ANCAK CAR CAR KONUŞANLAR ELAZIĞSPOR KADAR BAŞINIZA TAŞ DÜŞE BU MEMLEKETİN BİR MARKA DEGERİ VAR ODA ELAZIĞSPOR YARDIMCI OLMUYORSUNUZ BARİ SUSUN YERİNİZDE OTURUN.ELAZIĞSPORUN SİZİN GİBİ İNSANLARA İHTİYACI YOK ZATEN

SIRADAKİ HABER

banner137