Elazığspor Kulüp Başkanı Karataş Açıklama Yaptı

Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, TY Elazığspor – Adanaspor karşılaşmasının ardından açıklama yaptı. Başkan Karataş, “Kulübümüz zarar görmesin diye birçok gerçeği sineye çektik” dedi.

Elazığspor Kulüp Başkanı Karataş Açıklama Yaptı

Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, TY Elazığspor – Adanaspor karşılaşmasının ardından Facebook hesabından açıklama yaptı.

“FEDAKARLIK YAPARAK MÜCADELE ETTİK”

Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş açıklamasında, “Göreve geldiğimizden bu yana Elazığspor'un hedefleri olan bir kulüp haline gelmesi,şehrin tanıtımına katkı veren bir marka olması gerekliliğine inandım. İki yıldır onurumuzla şehrimizin en büyük sevdası olan Elazığsporumuzu yere düşürmemek için fedakarlıklar yaparak mücadele ettik” dedi.

 

“BİRÇOK GERÇEĞİ SİNEYE ÇEKTİK”

Başkan Karataş, “İçerdeki ve dışardaki memleket hainleri bizimle birlikte Elazığsporumuzu’da düşürmeye çalıştılar. Kulübümüz zarar görmesin diye birçok gerçeği sineye çektik. Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bizleri gönüllerinden İhraç etmeyen ve bağrına basan tüm taraftarlarımıza ve Elazığ halkına teşekkür ediyorum. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

NERDESİNİZ ELAZIĞIN MEŞHUR M.VEKİLLERİ SİZ NE İŞ GÖRİSİZ TAKIMI KAPATIN DİYENLER MUTLUMUSUNUZ ŞİMDİ KINA YAKIN HADİ BİR ELAZIĞSPORUMUZ VARDI ONUDA BİZE ÇOK GÖRÜYORSUNUZ.

Mesut
Mesut - 6 yıl Önce

Adam başarılı senin derdin vekillere yalakalık etmektir Akp bu dönem görecek bizden oy almayı adaylar belli olur bugün yarın

Mesut
Mesut - 6 yıl Önce

Adam başarılı senin derdin vekillere yalakalık etmektir Akp bu dönem görecek bizden oy almayı adaylar belli olur bugün yarın

Sabit
Sabit - 6 yıl Önce

İşte siz bu yüzden bu kulübü başarılı kılamazsınız. Çünkü asıl derdiniz elazığ veya elazığspor değil. Kendi menfaatleriniz ve kafanıza koyduğunuz kişileri her fırsatta her kötü sonuçta karalamak. Siz çoktan bittiniz halkın gözünde. Sadece yazık

SIRADAKİ HABER

banner137