Bu sezon deplasmanda oynadığı 6 Maçta da galibiyetle tanışamayan ve sadece 1 beraberlik alabilen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Pazar günü lider Batman Petrolspor'a konuk olacak.

Zorlu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı ter idmanıyla tamamlayan ve saat 12:30’da kendi özel otobüsüyle Batman’a geçen Elazığspor, konakladığı otelde istirahate çekilerek maç saatini beklemeye başladı.

Temsilcimizde bu maç öncesinde Kaptan Yiğitcan Erdoğan ile Selim Enes Özeren cezaları nedeniyle kafileye dahil edilmezken. Umut Akbulut, İzzet Topatar ile Fırat Ergün karşılaşmaya  ceza sınırında çıkacaklar.

Elazığspor’un Batman Petrolspor maçı kadrosunda; Murathan Özen, Salih Polatdemir, Okan Aytekin, İbrahim Akdaş, Ahmet Ertuğrul Öztürk, Cihan Canpolat , Abdullah İçen, Görkem Yağcı, Eray Berk Yıldız, Hasan Ekici, Ahmet Ormanoğlu, Ertuğrul Güç, Yusuf Ensar Poyrazlı, Muhammed Umut Akbulut, Gökhan Ekmen, İzzet Topatar, Muhammed Düzgüner ve Fırat Ergün bulunuyor.
21 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan maçı Kahramanmaraş Bölgesi’nden Serkan Gürbüz yönetecek. Zorlu randevu çift dil seçeneğiyle TRT Kürdi’den canlı olarak yayınlanacak. Bordo-Beyazlı ekibimiz bu maç öncesi 12 puanla grubunda 15. sırada bulunurken, Batman Petrolspor 30 puanla zirvede.