Elazığspor Onuruna Yemek Verildi

Sanayi Sitesi esnaflarından Mustafa Güzelocak, Elazığspor onuruna akşam yemeği vererek, bordo beyazlı takımımıza destek oldu.

Elazığspor Onuruna Yemek Verildi

Zor günler geçiren Elazığspor’a ilimiz esnaflarından Mustafa Güzelocak jest yaparak bordo beyazlı takımı akşam yemeğinde ağırladı.

Malatya caddesindeki bir restaurant’ta gerçekleştirilen akşam yemeğine Elazığspor teknik heyeti, futbolcular, yöneticiler ve başkan Serkan Çayır katıldı.

GÜZELOCAK: BAŞARILAR DİLERİZ

Güzel bir ortamda gerçekleştirilen yemeğin ardından değerlendirmelerde bulunan Sanayi sitesi esnaflarından Mustafa Güzelocak, “Elazığspor’umuz galip geldiği için bugün yemek verdik. Elazığspor’umuza başlarılar dileriz. Büyüklerimiz desteklerini esirgemesinler. Başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

AYDIN: ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Elazığspor teknik direktörü Cafer Aydın ise, “Mustafa Bey’e takımım adına, yönetimim adına çok teşekkür ederim. Bizi böyle güzel bir mekanda misafir edip burada ağırladıkları için. İnşallah bundan sonraki maçlarda da galibiyetler, puanlar alarak bu tür yemekleri bu güzel anı devamlı kılmak ve devamını getirmek için inşallah bizde takım olarak sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hayret
Hayret - 2 yıl Önce

Spor müdürü beyan vermemiş! Suphi döner’den sonra o makama yakışmıyorsun!

Selim Can
Selim Can - 2 yıl Önce

Helal olsun.

SIRADAKİ HABER

banner137