Elazığspor-Pendikspor Maçını Kim Yönetecek?

Merkez Hakem Kurulu, 2. lig kırmızı grupta oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan atamalara göre temsilcimiz Elazığspor’la Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi Klasman Hakemlerinden Alper Akarsu yönetecek.

Elazığspor-Pendikspor Maçını Kim Yönetecek?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 18. Hafta Karşılaşmalarını yönetecek olan hakemleri açıkladı...
Merkez Hakem Komitesi tarafından yapılan atamalara göre, 30 Aralık Çarşamba günü saat 13.00’te Doğukent Stadyumu’nda oynanacak olan Tetiş Yapı Elazığspor-Pendikspor karşılaşmasını, Ankara Bölgesi’nden Klasman Hakemi Alper Akarsu yönetecek.

Hakem Akarsu’nun yardımcılıklarını Ankara ve Bolu Bölgelerinden Klasman Yardımcı Hakemleri Mustafa Tosun ile Hakan Erkan yapacak.

Zorlu mücadelede 4. Hakem olarak ise yine Başkent’ten Klasman Hakemi Onur Bingöl görevlendirildi.

Elazığspor’un maçını ilk kez yönetecek olan Hakem Alper Akarsu, profesyonel kariyerinde 15 maçta düdük çaldı. Bu maçlarda 71 kez Sarı, 2 kez 2.Sarı’dan Kırmızı ve 1 Kez de Direkt Kırmızı kartına başvuran Hakem Akarsu, 1 kez de penaltı noktasını gösterdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137