Elazığspor’da ligin başlamasına sayılı günler kala hazırlıklar devam ederken, futbolcular ve teknik heyet, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın katkılarıyla Mediline Hospital hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtiler.

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen sağlık kontrolüne tüm futbolcular katılırken, kapsamlı gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde futbolcular ve teknik heyette herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

YILDIRIM: GENÇLER BİZİM

AK parti il başkanı Şerafettin Yıldırım, “Yeni sezon hazırlıklarına başlayan takımımız Elazığspor’un sağlık kontrolü için Mediline Hastanesi’ndeyiz. Öncelikle Mediline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Bey’e, Kulüp Başkanımız Serkan Bey’e teşekkür ediyoruz. Gençler bizim. Bir takım eksikler, sıkıntılar olabilir. Ama özellikle hastane Yönetim Kurulu Başkanımız Muhittin Bey’in bize kapılarını açmasından dolayı müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

ÇAYIR: TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığspor başkanı Serkan Çayır da, “İl Başkanımız eski yöneticilerimizden. Daha önce kulübümüzde yöneticilik yapmış il başkanı Şerafettin Yıldırım Bey’e ben teşekkür ederim buradan. Mediline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı’na ben buradan teşekkürlerimi sunuyorum kontroller için” dedi.

SİĞERGÖK: ELAZIĞ’IMIZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPARIZ

Mediline Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök ise, “Bugün misafirlerimiz var. Elazığspor’umuz burada. Kendileriyle bir sponsorluk anlaşması yaptık. Bizi hem gururlandırdı hem de Elazığ’ımız için ne gerekiyorsa yaparız. Buna varız. Daha önce Fırat Üniversitesi Spor Kulübü, şu an eş zamanlı olarak Özel İdare’mizin basketbol takımına sponsorluğumuz mevcut devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

HARMAN: GEREKLİ MUAYENELERİ YAPILDI

Kardiyoloji uzmanı Dr. Murat Harman ise, “Bugün Elazığspor’umuzun kıymetli sporcularını ve teknik heyetini ayrıntılı muayene ve tetkiklerden geçirmiş bulunmaktayız. Sporcularımız ve teknik ekibimizin gerekli muayeneleri yapıldı. Yeni sezona hazırlar” diye ifade etti.