2. Lig Kırmızı Grubun 32. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, play off mücadelesi veren Sakaryaspor’u konuk edecek..

Çarşamba günü saat 15:00’de Gençlik merkezi Sentetik sahada oynanacak olan zorlu mücadelede İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Erdem Temel görev yapacak.

Erdem Temel'in yardımcılıklarını ise İzmir Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemlerinden Uğur Erdoğan ile Denizli Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemlerinden Muratcan Ilgaz yapacak.

İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot ise müsabakada dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Zorlu maçın son çalışmasını kendi tesislerinde yaptığı tek çalışmayla tamamlayan ve maç saatini bekleyen Bordo-Beyazlılar’da, Kadir Taşoğlu cezası, Hebat Alan sakatlığı, Cengizhan Akgün ile Muhammet Umut Akbulut ise kadro dışı olmaları nedeniyle zorlu mücadelede sahada olamayacak. Sakatlığı süren Yiğitcan Erdoğan’ın son durumu ise maç saatinde belli olacak.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, tarihinde İlk kez 1975-1976 Futbol Sezonunda 2. Lig’de karşı karşıya geldiği Sakaryaspor’la 24. randevuya çıkacak.
Elazığspor-Sakaryaspor Rekabetinde geride kalan 23 resmi karşılaşmada Elazığspor 11 galibiyet, 10 mağlubiyet alırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Atılan gollerde ise 26-26’lık eşitlik bulunuyor.