Elazığspor, Tarsus İY’nu Ağırlıyor

Elazığspor, ligin 28. haftasında hayati önem taşıyan maçta Pazar günü Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek.. Bordo beyazlı ekibimizin ligde kalma adına çıkacağı zorlu mücadelede galibiyetten başkan sonuç düşünülmüyor.

Elazığspor, Tarsus İY’nu Ağırlıyor

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta küme düşme korkusunu yakından hisseden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, 28. Hafta maçında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Zorlu maçın hazırlıklarını yaptığı tek çalışmayla tamamlayan temsilcimizde kaleci Ali Karataş kırmızı kart cezalısı olduğu için kalede yer alamayacak.

Sakatlığı devam eden Muhammed İldiz’in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Kümede kalabilme adına galibiyetlere ihtiyacı olan Bordo-Beyazlı ekibimizin 3 puandan başka düşüncesi bulunmuyor.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, geçmişte İlk kez 1967–1968 Sezonunda Türkiye 3. Milli Lig’de karşı karşıya geldiği rakibi Tarsus İdman Yurdu ile pazar günü sahasında 22. Randevuya çıkacak.

Elazığspor- Tarsus İY. rekabetinde geride kalan 21 maçta Elazığspor, rakibine karşı 9 galibiyet, 8 mağlubiyet aldı ve 4 maç berabere bitti. Atılan gollerde ise 28-24 Mersin ekibi üstün durumda. Son olarak ligin ilk yarısında Mersin’de oynanan maçı temsilcimiz 2-1’lik skorla kazanmıştı.

Pazar günü saat 14.00’te Doğukent Stadı’nda oynanacak olan ve İstanbul Bölgesi’nden Ozan Ergün’ün yöneteceği maç, Misli.com’dan canlı olarak yayınlanacak.
Temsilcimiz bu maç öncesi, 27 maçta 22 puanla Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 19. durumda bulunurken, Tarsus İdman Yurdu ise 38 puanla 10. sırada yer alıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137