Elazığspor’umuzun yetiştirmiş olduğu önemli değerlerden, bordo beyazlı kulübümüzün efsane eski futbolcularından ve kulüp müdürlerinden Mehmet Dinç, son yolculuğuna uğurlandı.

Kalp ameliyatı için gittiği İstanbul’da ameliyatın ardından kalbi duran ve vefat eden Mehmet Dinç için Elazığ Mevlana Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Merhum Mehmet Dinç’in cenaze namazına Elazığ Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak parti il başkanı Şerafettin Yıldırım, İl müftüsü Selami Aydın, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Elazığspor eski futbolcuları, sevenleri, yakınları ve spor taban birliklerinin temsilcileri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Dinç’in cenaze namazını il müftüsü Selami Aydın kıldırdı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhum Mehmet Dinç, Harput’taki Sürsürü aile kabristanlığında toprağa verildi

72 yaşında vefat eden Mehmet Dinç, kız ve erkek olmak üzere 2 çocuk babasıydı.

Futbolculuğunun yanısıra dürüstlüğü, Elazığspor sevgisi ve kişiliğiyle gönüllerde taht kuran merhum Mehmet Dinç’in cenazesine Yargıtay başkanlığı, Elazığspor’u ilk süper lige çıkartan başkan Hayrettin Karamazı ve Elazığspor kulübü yönetim kurulu da çelenk gönderdiler.

Dinç ailesi; Pandemi nedeniyle taziyeleri telefonla kabul ediyor.

Medya grubumuz olarak Elazığspor’umuzun efsane eski futbolcusu ve kulüp müdürü Mehmet Dinç’e Yüce Allah’tan Rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Ruhu şad olsun…